top of page

Wie ben ik?

 

Laten we beginnen bij het begin. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in fotografie en toen ik een jaar of 13-14 was (in 2010-2011), kocht ik dan ook mijn eerste spiegelreflex camera. Vanaf dat moment wist ik dat ik er mee verder wou gaan!

 

Ik fotografeerde zo nu en dan eens voor vrienden en gewoon in mijn vrije tijd als hobby. Na mijn middelbare school besloot ik een opleiding fotografie te volgen aan Syntra West in Brugge (2014-2015). Ik leerde er verschillende takken van de fotografie kennen die ik anders waarschijnlijk nooit zou proberen. Zo kwam er studiofotografie aan bod, alsook bedrijfsreportages en sociale reportages. Ik behaalde er met glans mijn diploma 'Fotografie'.

Sinds het behalen van mijn diploma begon het toch te kriebelen om van mijn droom (nl. van mijn hobby mijn beroep maken) werkelijkheid te maken. 27 Januari 2016 was het dan ook zo ver! Sinds die dag is Chelsea vdW Fotografie een feit.

 

Ondertussen zijn we al een aantal jaar verder sinds die eerste spiegelreflex en heb ik verschillende mooie kansen gekregen. Ik kreeg de kans deel te nemen aan enkele fotomeetings met verschillende paarden en honden als model, organiseerde zelf een paar fotomeetings, kreeg de kans om achter de schermen te fotograferen voor het jongerenprogramma "Crew on Tour" van regionale televisie (en zette zo de eerste stappen in de persfotografie), werd één van de vaste fotografen bij musicsounds.be en showbizzplaza.be, werd geselecteerd voor de voorrondes van de JIM wedstrijd "I'm a photographer", hingen er twee foto's van mij op de expositie van Shoot for Good in Brussel en ga zo maar door.

 

Ik profileer mij als fotografe waarbij u terecht kan voor verschillende en uiteenlopende gelegenheden. Van mijn specialisatie in paarden en honden tot huwelijken, bedrijfsreportages, communies en zo voort.

 

Bedankt voor het lezen en hopelijk tot op een fotoshoot!

 

Chelsea

 

23.jpg
bottom of page